Vacature Kantklossen Genk

De vzw Qrios voorziet volgende vacature

FT betrekking als leerkracht Kantklossen Qrios campus VLL

met indiensttreding op 1 september 2019.

 

CVO Qrios is voor zijn lesplaats Campus VLL in de Halmstraat 6 te Genk op zoek naar een gedreven en creatieve leerkracht kantklossen voor het schooljaar 2019-2020 en volgende.

CVO Qrios biedt reeds jarenlang deze opleiding aan aan een brede groep enthousiaste cursisten. De lessen gaan door in de voormiddag, namiddag en avond.

Een grondige kennis van volgende kantsoorten is vereist:

  • Stropkant Basis en gevorderden, Vlaanderse kant, Binche Kant,
  • Rosalinekant, Moderne Kant, creatief met Kant (Milanese)

Verloning volgens wettelijke onderwijsbarema’s.

Kandidaatstelling en selectieprocedure

  • Je kan je per mail kandidaat stellen aan de hand van een sollicitatiebrief en een CV.
  • Mail je CV naar de campusmanager Mieke.indesteege@qrios.be vóór 19 augustus 2019.
  • Sollicitatiegesprekken worden gemaakt in afspraak met de weerhouden kandidaten
  • Voor praktische en inhoudelijke vragen kan je terecht op bovenvermeld mailadres of telefonisch op het nummer 089 38 34 22.

 

 

Vacature lesgever Uitvaartmedewerker Aarschot

Voor de opleiding Uitvaartmedewerker (160 lestijden, waarvan ongeveer 30% via werkplek­leren/stage) is campus Hageland in Aarschot op zoek naar een gemotiveerde lesgever.  In het bezit zijn van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs is een pluspunt, maar omdat we voor deze opleiding vakkennis en enthousiasme min­stens even belangrijk vinden, zullen we bij voorkeur mensen uit de sector rekruteren. 

Het cursusmateriaal is beschikbaar en beginnende lesgevers worden ondersteund en begeleid door onze didactisch coördinatoren.

De concrete lesmomenten worden in onderling overleg bepaald.  In de mate van het mogelijke wordt hierbij rekening gehouden met de behoeften van potentiële cursisten.

Wil u mensen graag betere kansen geven door hen op te leiden tot uitvaartmedewer­kers?  Of beseft u ook dat de sector nood heeft aan professionele hulpkrachten en wil u die nood helpen lenigen?  Neem dan vandaag nog contact op met campusmanager Ann Verhaegen, 0494 14 62 30 of ann.verhaegen@qrios.be.