Ben je geïnteresseerd in werken in de gezondheidszorg en wens je de rechterhand van een tandarts te worden? Dan heb je een opleiding nodig die je voorbereidt op deze job. En die kan je bij Qrios vinden. Enerzijds maak je kennis met de organisatie en administratie van een tandheelkundige praktijk. Anderzijds assisteer je aan de tandartsstoel, bied je logistieke ondersteuning en verzorg je de patiëntendossiers.
De opleiding omvat 580 lestijden, waaronder een observatiestage (40 lestijden) en een afsluitende stage (140 lestijden) in een tandartspraktijk.

Onze opleiding stoomt je klaar om een onmisbare hulp voor de tandarts te worden. Dankzij de ondersteuning die je kunt bieden bij de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van een behandeling, kan de tandarts de behandeling immers efficiënter uitvoeren, wordt de stoeltijd verkort en verloopt de organisatie binnen de tandartspraktijk veel vlotter.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan kan je dat alsnog behalen door ook Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Inhoud

Praktisch

580

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Tandartsassistent wordt momenteel niet ingericht. Indien Tandartsassistent weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Tandartsassistent bij Qrios aangeboden wordt.

5708-17