Volg jij het online programma van Pentaplus, maar heb je nood aan extra ondersteuning hierin? Dan kunnen wij jou als CVO op weg helpen. Wij bieden namelijk ondersteuning aan bij dit programma, op jouw maat gemaakt. Wat kan je hiervan verwachten? De coaching zal jou helpen met de praktische kant rond het opstarten van het online programma maar daarnaast is er zeker ook inhoudelijke begeleiding bij het doorlopen van de leerstof. De mogelijkheid bestaat ook om de zorgkundige handelingen in te oefenen onder begeleiding zodat je ze zeker onder de knie hebt. 

 

Heb jij als organisatie een grote groep deelnemers maar wens jij hen toch die extra ondersteuning te bieden? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden. 

Silke.borgugnons@qrios.be

Inhoud

  • Hulp bij afstandsonderwijs (20 lestijden)
  • Hulp bij praktijk en reflectie over de handelingen (20 lestijden)

Praktisch

40
€ 60 exclusief handboek en lesmateriaal

Je werkt als zorgkundige en wil graag het attest behalen om de bijkomende zorgkundige handelingen te mogen toepassen. 
Via je werk volg je hiervoor het e-learningprogramma Pentaplus. 
Je wil graag extra ondersteuning bij het doorlopen van het e-learningprogramma of het inoefenen van de handelingen.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Pentaplus coaching wordt momenteel niet ingericht. Indien Pentaplus coaching weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Pentaplus coaching bij Qrios aangeboden wordt.

5868-68