Heb je recent of in een ver verleden een goede basiskennis Frans opgebouwd en wil je die opfrissen en verder ontwikkelen? Dan is deze cursus van één semester in afstandsonderwijs misschien wel iets voor jou! Of je nu leerling in de 3de graad SO bent en wat moeite hebt met de leerstof Frans, of je al lang van de schoolbanken bent en je talenkennis van onder het stof wilt halen, of in het kader van je (toekomstige) job je Frans wilt bijschaven … bij ons ben je aan het juiste adres.  

 

Inhoud

Belangrijke grammaticale items (bv. werkwoordtijden en structuurwoorden) en functionele woordenschat worden opgefrist en uitgediept. Er is aandacht voor de vier vaardigheden (spreken, schrijven, lezen, luisteren) met focus op doelgerichte communicatie. Ook culturele aspecten kunnen aan bod komen. Vanaf het eerste moment worden de nodige strategieën aangereikt en de juiste attitudes ontwikkeld om blijvend vooruitgang te boeken.  

Dit is een cursus in 100 % afstandsonderwijs, wat wil zeggen dat alle lessen via een online leerplatform gegeven worden. Je kiest in grote mate zelf wanneer je aan de lesactiviteiten werkt en hoeveel tijd je daaraan besteedt. Tijdens wekelijkse ‘live’ momenten – met focus op communicatieve vaardigheden – krijg je professionele begeleiding van de leerkracht, zowel individueel als in groep. Ook in het asynchrone gedeelte van de lessen wordt voldoende feedback ingebouwd. Dankzij het digitale leerplatform sta je in voortdurend contact met de leerkracht en je medecursisten om zelfstandig en toch samen te kunnen (bij)leren.  

 

Praktisch

60

€ 90 exclusief handboek en lesmateriaal

Gevorderden 2 of niveautest

Lessenrooster / inschrijven

Frans Opfriscursus   Inschrijven Lesuren Start Einde
onlinewoensdag Toon lesmomenten inschrijven 19:00 - 22:05 27 jan 2021 09 jun 2021
5908-08