Tweedekansonderwijs

Heb je geen diploma van het secundair onderwijs? Dan biedt het Tweedekansonderwijs van Qrios je nieuwe kansen om je diploma alsnog te behalen. Het is immers nooit te laat om je studies terug op te nemen.

Het Tweedekansonderwijs bestaat uit de combinatie van de opleiding Aanvullende algemene vorming én een diplomagerichte opleiding in het secundair volwassenenonderwijs of het HBO5.

Afhankelijk van de diplomagerichte opleiding van je keuze en het aantal uren les dat je per week volgt, behaal je je diploma van het secundair onderwijs in één, twee of drie jaar.

Bij Qrios kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en begeleiding om je leerloopbaan tot een goed einde te brengen. Onze opleidingen worden flexibel georganiseerd: er wordt een leertraject op jouw maat samengesteld en je kunt eventueel vrijstellingen bekomen.

Klik verder en kom meer te weten over ons diplomagericht aanbod. Werk vandaag nog aan je toekomst!

 Doe als deze jongeren en ga op weg met een opleiding in het Tweedekansonderwijs bij Qrios.

Tweedekansonderwijs

Aanvullende algemene vorming

Wil je graag een diploma van het secundair onderwijs? Dat kan! Door succesvol de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV) met een diplomagerichte opleiding van je keuze te combineren, behaal je je diploma.  In AAV schaaf je je algemene kennis bi...
Lees meer

Diplomagerichte opleidingen

Qrios biedt een gevarieerde waaier aan diplomagerichte opleidingen aan, die in combinatie met Aanvullende algemene vorming leiden tot een diploma van het secundair onderwijs. Je stelt niet alleen je algemene kennis op punt, je creëert in één klap ook...
Lees meer