Inhoud

In de opleiding “Heftruckchauffeur” leert men een heftruck besturen volgens de kwaliteitsprocedures en veiligheidsvoorschriften teneinde laad- en loswerkzaamheden, opslag- en bevoorradingswerkzaamheden en werkzaamheden met betrekking tot het transporteren van ladingen met een heftruck uit te voeren. Het beroep wordt uitgeoefend in opslagplaatsen, logistieke platformen, magazijnen, vrachtzones, goederenstations, (lucht)havens, fabrieken, grootwinkelbedrijven, ... met mogelijks aangepaste werktijden, in shiften (volcontinu, twee- of drieploegensysteem, …), tijdens het weekend, op feestdagen of 's nachts in een lawaaierige omgeving, in een vries-, koelzone of een erg warme zone (metaalgieterij), … binnen een strikt tijdsschema.

Praktisch

40

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Heftruckchauffeur wordt momenteel niet ingericht. Indien Heftruckchauffeur weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Heftruckchauffeur bij Qrios aangeboden wordt.

1851-8