Inhoud

In deze modules leert men het opmaken en bijhouden van de nodige administratie, de activiteiten met betrekking tot het laden en lossen van de lading en de toevertrouwde lading in goede staat bij de bestemmeling af te leveren. Ook leert men met de nodige communicatiemiddelen omgaan en zich in functie van het beroep, in het Nederlands, Frans, Engels en Duits uit te drukken. Elke kandidaat-vrachtwagenchauffeur moet voldoen aan de wettelijke bepalingen om een vrachtwagen in scholing op de openbare weg te mogen besturen. Elke vrachtwagenchauffeur op de openbare wegen binnen het Rijk moet vanaf 9 september 2009 eveneens voldoen aan de bepalingen van het Koninklijk Besluit betreffende het rijbewijs, de vakbekwaamheid en de nascholing van bestuurders van voertuigen van de categorieën C, C+E, D, D+E en de subcategorieën C1, C1+E, D1, D1+E.

Praktisch

80

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Goederentransport 2 wordt momenteel niet ingericht. Indien Goederentransport 2 weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Goederentransport 2 bij Qrios aangeboden wordt.

2063-26