Inhoud

Technici die instaan voor het onderhoud en de controle van de centrale verwarming moeten  hiervoor  gecertificeerd  en  erkend  zijn.  De  opleiding  leidt  tot  een  erkenningsnummer dat garant staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Je bewijst ermee dat je op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

Erkende technici in het Vlaamse Gewest hebben een persoonlijk erkenningsnummer dat om de 5 jaar verlengd moet worden. Voor de klant is dit de garantie dat je als installateur op de hoogte bent van de laatste evoluties en dat je installaties jaar na jaar goed en conform zijn bevonden door een onafhankelijk controleorganisme.

Praktisch

80

Voorkennis is niet vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding TV-nummer, Certificaat vloeibare brandstof wordt momenteel niet ingericht. Indien TV-nummer, Certificaat vloeibare brandstof weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra TV-nummer, Certificaat vloeibare brandstof bij Qrios aangeboden wordt.

1891-48