Inhoud

In deze module leert men ruwe en voorbewerkte werkstukken, volgens een werktekening nauwkeurig afwerken. De NC- en CNC- productiemachines worden met grote nauwkeurigheid bediend en ingesteld, volgens de richtlijnen van de constructeur. Voor productief en kwalitatief werk gebruikt men duidelijk verantwoorde werkmethodes en productietekeningen. Aan verspaningscondities, kwaliteitseisen en veiligheid wordt voldaan. Planning, behandeling van grondstoffen en materieel, mogelijke storingen en onderhoud komt ook aan bod. In de module wordt veel aandacht geschonken aan planlezen, meten en verwerken van meetgegevens. In de module “Instellen Numeriek Gestuurde Machines 2” ligt de nadruk op het beïnvloeden van het proces.

Praktisch

120

Je behaalde hert certificaat Oprator verspaning.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Instellen numeriek gestuurde productiemachines 2 wordt momenteel niet ingericht. Indien Instellen numeriek gestuurde productiemachines 2 weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Instellen numeriek gestuurde productiemachines 2 bij Qrios aangeboden wordt.

2059-22