Inhoud

Deze module sluit sequentieel aan bij de modules “MIG/MAG-Hoeklassen” en “MIG/MAG-Plaatlassen” en leidt op tot specialist in het lassen met een halfautomaat. Wie met vrucht deze module afrondt, moet in staat zijn elke lasopdracht met het MIG/MAG proces tot een goed einde te brengen. Men kan in het productieproces ingeschakeld worden voor opdrachten waarvoor een hoog uitvoeringsniveau vereist is of waar het laswerk onder zeer moeilijke omstandigheden wordt uitgevoerd. In deze module wordt vooral de handvaardigheid geoefend in het lassen van stompe verbindingen van buizen in de verticale en horizontale posities. Ook  breidt de handvaardigheid van de lasser uit tot het lassen van pijpen in de positie HL045, zowel buizen als buisverbindingen. 

Praktisch

120 (bestaande uit deelmodule A (60 lesuren) en deelmodule B (60 lesuren))

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding MIG/MAG-Buislassen wordt momenteel niet ingericht. Indien MIG/MAG-Buislassen weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra MIG/MAG-Buislassen bij Qrios aangeboden wordt.

2030-90