Inhoud

In deze module wensen we de noodzakelijke handvaardigheid te bereiken om kwalitatief en productief verantwoorde hoeklasverbindingen te realiseren. Bovendien willen we benadrukken dat de veiligheid in dit domein van de techniek een bijzonder belangrijke rol speelt. We leiden in deze module een hoeklasser voor plaat-plaat en buis-plaat verbindingen op. Deze lasser kan een duidelijk geformuleerde opdracht uitvoeren, met inbegrip van tekeninglezen. Hij kan instellingen uitvoeren en maatregelen nemen om lasfouten en vervorming te voorkomen. Dit met een permanente aandacht voor veiligheid. Deze module geeft training in MIG/MAG-lassen en training in het maken van hoeklassen in plaat en buis in alle posities en T-verbindingen.

Praktisch

180 (bestaande uit deelmodule A (120 lesuren) en deelmodule B (60 lesuren))

Je hebt de deelcertificaten Basis elektriciteit, Basis metaal en Basis lassen behaald of je werd hiervoor vrijgesteld.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding MIG/MAG-Hoeklassen wordt momenteel niet ingericht. Indien MIG/MAG-Hoeklassen weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra MIG/MAG-Hoeklassen bij Qrios aangeboden wordt.

2024-84