Inhoud

In deze module beogen we de noodzakelijke handvaardigheid om kwalitatief en productief verantwoorde hoeklasverbindingen te realiseren. Bovendien willen we benadrukken dat de veiligheid in dit domein van de techniek een bijzonder belangrijke rol speelt. We leiden in deze module een hoeklasser op. Deze lasser kan een duidelijk geformuleerde opdracht uitvoeren, met inbegrip van tekeninglezen. Hij kan instellingen uitvoeren en maatregelen nemen om lasfouten en vervorming te voorkomen. Dit met een permanente aandacht voor veiligheid. Deze module geeft de vaardigheid in het booglassen met beklede elektrode en is vooral aanbevolen voor beginnende lassers in de metaalindustrie en ambachtelijke beroepen. Ook wordt de vaardigheid  getraind voor hoeklassen tussen plaat en buis, in alle lasposities.

Praktisch

180 (bestaande uit deelmodule A (120 lesuren) en deelmodule B (60 lesuren))

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding BMBE-Hoeklassen wordt momenteel niet ingericht. Indien BMBE-Hoeklassen weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra BMBE-Hoeklassen bij Qrios aangeboden wordt.

2022-82