Inhoud

De inhoud van deze module omvat het buigen, plaatsen en verbinden van buizen voor koelleidingen in koper, het bevestigen van leidingen en elektrische kabels op wanden, vloeren en plafonds, evenals het aansluiten van de verschillende componenten (elektrisch en hydraulisch) en het thermisch isoleren van de koelleidingen. Alle montages gebeuren volgens schema’s of duidelijke werkopdrachten. De gebruikelijke verbindingstechnieken zijn hardsolderen, klemmen en persen. Het plaatsen en aanpassen van een koelcel is hier inbegrepen. Het strekt tot aanbeveling dat de cursisten een basisveiligheid VCA (B-VCA) behalen.

Praktisch

120

Je hebt de deelcertificaten Basis installaties, Basis metaal, Basis elektriciteit en Elektrische opbouwinstallaties behaald.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Plaatsen koelinstallaties wordt momenteel niet ingericht. Indien Plaatsen koelinstallaties weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Plaatsen koelinstallaties bij Qrios aangeboden wordt.

2042-5