Inhoud

De totale opleiding omvat dus 580 Lt. De modules “Basis Elektriciteit”, “Basis Metaal” en “Elektrische Opbouwinstallaties 1 en 2” zijn instapvrije modules. Deze modules gelden als instapvoorwaarde voor de module “Industriële Installaties”. Deze module is de instapvoorwaarde voor de module “PLC”.

In deze module leert men werken met de booleaanse algebra. De cursist kan in bestaande programma’s de functies herkennen en aanpassen. In deze module wordt gewerkt met verschillende soorten in- en uitgangen. Fouten in hard- en software worden gedetecteerd en hersteld. De cursist kan in bestaande programma’s de functies herkennen en aanpassen. Er wordt gewerkt met verschillende soorten in- en uitgangen. Fouten in hard- en software worden gedetecteerd en hersteld. Men leert de verschillende adresseringstechnieken aanwenden. De cursist kan in bestaande programma’s de functies herkennen en aanpassen. Fouten in hard- en software worden gedetecteerd en hersteld.

Praktisch

180

Voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding PLC wordt momenteel niet ingericht. Indien PLC weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra PLC bij Qrios aangeboden wordt.

1897-54