Koken met bier is vandaag helemaal in. België heeft een rijke biercultuur. Ook in de gastronomie wordt er meer en meer met bier gekookt. Stoofvlees met tafelbier is natuurlijk een klassieker. Maar er zijn nog heel wat andere gerechten waarin je onze nationale drank kan verwerken. En dat leer je in deze module.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- verwerken van bier in gerechten waarbij je leert welk bier bij welk ingrediënt past (foodpairing);
- combineren van bier met een bepaald gerecht;
- meer dan alleen maar stoofvlees met tafelbier.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld |
|
Instapvoorwaarden | Voor de module van 80 lt:
Voor de module van 40 lt:
|
Lessenrooster / inschrijven
Koken met bier | Lesuren | Start | Einde | Inschrijven | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Tongeren | donderdag | Toon lesmomenten
|
18:30 - 22:35 | 05 sep 2019 | 16 jan 2020 | inschrijven |