Je maakt kennis met de specifieke Oosterse ingrediënten en bereidingswijzen. Je ontdekt de geheimen van de Oosterse keuken en je leert een wok gebruiken. Hier maak je een culinaire reis door het verre oosten om te landen in China, Japan, Korea, Maleisië, Thailand, Birma, Indonesië, Vietnam, …

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte op Aziatische wijze;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme oosterse soepen, sauzen,….

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

 

Praktisch

40 of 80 lestijden

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Aziatisch koken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Maasmechelenwoensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2019 03 jun 2020inschrijven
1712-63