Je leert typische Vlaamse klassiekers bereiden zoals stoofvlees, vidé en een perfect gebakken biefstuk met pepersaus. Daarna maak je de overgang naar de Italiaanse keuken en de Spaanse tapa’s. Hier leer je alle basis kook-en snijtechnieken en tover je tegelijkertijd een leuk gerecht op je bord.

Inhoud

  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

80

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Typisch Belgisch, lekker zuiders wordt momenteel niet ingericht. Indien Typisch Belgisch, lekker zuiders weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Typisch Belgisch, lekker zuiders bij Qrios aangeboden wordt.

1036-66