Je leert typische Vlaamse klassiekers bereiden zoals stoofvlees, vidé en een perfect gebakken biefstuk met pepersaus. Daarna maak je de overgang naar de Italiaanse keuken en de Spaanse tapa’s. Hier leer je alle basis kook-en snijtechnieken en tover je tegelijkertijd een leuk gerecht op je bord.

Inhoud

  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

80
€ 120 exclusief handboek en lesmateriaal

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Typisch Belgisch, lekker zuiders   Inschrijven Lesuren Start Einde
Tongerenmaandag Toon lesmomenten inschrijven 18:30 - 22:35 25 jan 2021 07 jun 2021
1036-66