Je leert typische Vlaamse klassiekers bereiden zoals stoofvlees, vidé en een perfect gebakken biefstuk met pepersaus. Daarna maak je de overgang naar de Italiaanse keuken en de Spaanse tapa’s. Hier leer je alle basis kook-en snijtechnieken en tover je tegelijkertijd een leuk gerecht op je bord.
Inhoud
- Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten.
- Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen.
- Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte.
- Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst.
- Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Start to cook / basis koken |
Lessenrooster / inschrijven
Typisch Belgisch, lekker zuiders | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Tongeren | maandag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:30 - 22:35 | 25 jan 2021 | 07 jun 2021 |