Wie graag een keer afstapt van onze traditionele, Vlaamse ingrediënten en serveertechnieken, is welkom in de cursus Toppers uit de hele wereld. Wie zijn of haar pan durft te vervangen door een wok, de stoofpot door een tajine en een aardappelgerecht door een paëlla, is hier zeker op zijn/haar plaats. In een gezellige sfeer ontdek je nieuwe ingrediënten en recepten. 

 

Inhoud

  • Kennismaking met andere eet- en serveerculturen. 
  • Kennismaking met uitheemse ingrediënten. 
  • Het bereiden van uitheemse gerechten, drankjes en desserts. 
  • Typische bereidingstechnieken van andere eetculturen toepassen. 
  • Inleiding tot de Oosterse keuken waarbij met weinig ingrediënten een snelle maaltijd kan klaargemaakt worden. 
  • A taste of Afrika. 
  • Mediterrane gerechten die de zomer in je keuken brengen.

Praktisch

80

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

De wereld rond   Lesuren Start Einde Inschrijven
Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 08 sep 2020 08 jun 2021inschrijven
Peltwoensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 09 sep 2020 09 jun 2021inschrijven
Tongerendonderdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 10 sep 2020 21 jan 2021inschrijven
1711-62