Tijdens deze opleiding diept Qrios de technieken van het basiskoken verder uit. Je gaat daarbij aan de slag met diverse keukentoestellen, leert over verschillende soorten (verse) kruiden, oefent het eigenhandig reinigen van vis en leert een eenvoudig menu opstellen. Ons leraren-team hecht bovendien belang aan de variatie en kleur in je dagelijkse voeding. Binnenkort serveer je de smakelijkste voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts.

Inhoud

  • Je leert een eenvoudig dagmenu samen te stellen. 
  • Je werkt met ingrediënten volgens de seizoenen. 
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gerechten te voorschijn. 
  • Je bereidt basis kook-en baktechnieken uit tot meer verfijnde technieken. 
  • Je zet je eerste stappen in het werken met deeg om te verwerken in desserts. 
  • Er wordt extra aandacht besteed aan het afkruiden en afwerken van gerechten.

Praktisch

80

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Dagelijkse kost   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 07 sep 2020 07 jun 2021inschrijven
Maaseikdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:20 08 sep 2020 15 jun 2021inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:20 10 sep 2020 17 jun 2021inschrijven
Maasmechelenmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 14 sep 2020 14 jun 2021inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 07 sep 2020 18 jan 2021inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 07 sep 2020 19 jan 2021inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 16 sep 2020 16 jun 2021inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 10 sep 2020 21 jan 2021inschrijven
Peltdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:20 08 sep 2020 08 jun 2021inschrijven
1032-62