In deze module werken we volgens de nieuwste trends, met de fijnste materialen voor het bereiden van o.a. fijne desserten en patisserie, feestelijk gebak, hartelijke taarten, verwerken van snoepgoed en chocolade.

 

 

Inhoud

  • Je leert in deze module de ingrediënten in de juiste volgorde verwerken
  • Je oefent diverse verfijnde deegsoorten te bereiden en te verwerken
  • Je wordt vaardig in het gebruik van chocolade
  • We leren je alles over het samenstellen van heerlijke desserts
  • Je leert feestelijk gebak te bereiden

Praktisch

80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

basis bakken

Lessenrooster / inschrijven

Verfijnd bakken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkwoensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2019 10 jun 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 04 jun 2020inschrijven
Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2019 26 mei 2020inschrijven
Peltmaandag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 09 sep 2019 18 mei 2020inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 11 sep 2019 03 jun 2020inschrijven
1043-73