Een module om duimen en vingers bij af te likken! Hier leer je de lekkerste taarten en cakes bakken en versier je de mooiste biscuits. Toch is deze module niet enkel voor zoetekauwen bedoeld: ook het bakken van je eigen brood en andere hartige gerechten staan op het menu.
Inhoud
- Je leert dat het afmeten en wegen van hoeveelheden uiterst belangrijk is bij het bakken
- Je leert hoe je juist gebruik dient te maken van maatbekers en weegschalen
- Je leert verschillende degen en beslagen te maken
- Je leert op de juiste temperatuur te bakken
- De juiste technieken van kneden, rollen en roeren mogen zeker niet ontbreken
- Je leert gebak mooi af te werken en nadien te versieren
- Je leert chocolade verwerken in gebak
Praktisch
Aantal lesuren | 80 |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Basis koken |
Lessenrooster / inschrijven
Start to bake | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Genk | woensdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 16 sep 2020 | 02 jun 2021 |
Maaseik | dinsdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:15 - 22:20 | 26 jan 2021 | 15 jun 2021 |
Tongeren | dinsdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:30 - 22:35 | 08 sep 2020 | 19 jan 2021 |