Een module om duimen en vingers bij af te likken! Hier leer je de lekkerste taarten en cakes bakken en versier je de mooiste biscuits. Toch is deze module niet enkel voor zoetekauwen bedoeld: ook het bakken van je eigen brood en andere hartige gerechten staan op het menu.

Inhoud

  • Je leert dat het afmeten en wegen van hoeveelheden uiterst belangrijk is bij het bakken
  • Je leert hoe je juist gebruik dient te maken van maatbekers en weegschalen
  • Je leert verschillende degen en beslagen te maken
  • Je leert op de juiste temperatuur te bakken
  • De juiste technieken van kneden, rollen en roeren mogen zeker niet ontbreken
  • Je leert gebak mooi af te werken en nadien te versieren
  • Je leert chocolade verwerken in gebak

Praktisch

80

Basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Start to bake   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkwoensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 16 sep 2020 02 jun 2021inschrijven
Tongerendinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 08 sep 2020 19 jan 2021inschrijven
1039-69