In deze module zetten we een stapje in de wereld. We beperken ons niet meer tot Belgische recepten maar gaan naar het buitenland. Duitsland, Turkije, Portugal, Rusland, Oostenrijk, Tsjechië, het Midden-Oosten, …

Inhoud

  • Kennismaking met uitheemse ingrediënten.
  • Het bereiden, verwerken en bakken van uitheemse ingrediënten.
  • Typische bereidingstechnieken van andere eetculturen toepassen.

Een greep uit het brede aanbod aan bak-lekkerijen: Monkey bread, Russischer Zupfkuchen, Rugelach, Bath buns, Bara brith, Flapjacks, Simit, Revani, Ma’amoul, Bagel,...

Praktisch

80

basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Wereldgebak   Lesuren Start Einde Inschrijven
Maaseikdonderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:20 10 sep 2020 17 jun 2021inschrijven
1041-71