Het bakken staat centraal. We gaan onze baktechnieken niet enkel uitbreiden in zoet gebak, maar ook in heerlijk hartig, zout gebak. Hiervoor gaan we ook aan de slag met het leren van bepaalde kooktechnieken.

Maak kennis met de zoete donut of donutsandwich met zalm en komkommerchutney , een chocoladebroodje of bladerdeegenvelopje met kip enz...

 

 

 

Inhoud

  • Je oefent diverse bak- en bereidingstechnieken.
  • Je oefent eenvoudig zoet en zout gebak/gerechtjes bereiden.
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gebakjes/gerechtjes.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van zoete en zoute vullingen.

 

Praktisch

80
€ 120 exclusief handboek en lesmateriaal

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Van zout naar zoet   Inschrijven Lesuren Start Einde
Genkdonderdag Toon lesmomenten inschrijven 08:30 - 12:35 10 sep 2020 10 jun 2021
Maaseikwoensdag Toon lesmomenten inschrijven 18:15 - 22:20 16 sep 2020 09 jun 2021
Peltdonderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:15 - 22:10 17 sep 2020 03 jun 2021
Tongerendinsdag Toon lesmomenten inschrijven 18:30 - 22:35 08 sep 2020 19 jan 2021
1043-73