Het bakken staat centraal. We gaan onze baktechnieken niet enkel uitbreiden in zoet gebak, maar ook in heerlijk hartig, zout gebak. Hiervoor gaan we ook aan de slag met het leren van bepaalde kooktechnieken.

Maak kennis met de zoete donut of donutsandwich met zalm en komkommerchutney , een chocoladebroodje of bladerdeegenvelopje met kip enz...

 

 

 

Inhoud

  • Je oefent diverse bak- en bereidingstechnieken.
  • Je oefent eenvoudig zoet en zout gebak/gerechtjes bereiden.
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gebakjes/gerechtjes.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van zoete en zoute vullingen.

 

Praktisch

80

Start to cook / basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Van zout naar zoet   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkdonderdag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 10 sep 2020 10 jun 2021inschrijven
Maaseikwoensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:20 16 sep 2020 09 jun 2021inschrijven
Peltdonderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 17 sep 2020 03 jun 2021inschrijven
Tongerendinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 08 sep 2020 19 jan 2021inschrijven
1043-73