Het bakken staat centraal. We gaan onze baktechnieken niet enkel uitbreiden in zoet gebak, maar ook in heerlijk hartig, zout gebak. Hiervoor gaan we ook aan de slag met het leren van bepaalde kooktechnieken.
Maak kennis met de zoete donut of donutsandwich met zalm en komkommerchutney , een chocoladebroodje of bladerdeegenvelopje met kip enz...
Inhoud
- Je oefent diverse bak- en bereidingstechnieken.
- Je oefent eenvoudig zoet en zout gebak/gerechtjes bereiden.
- Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gebakjes/gerechtjes.
- Je wordt vaardig in het bereiden van zoete en zoute vullingen.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Start to cook / basis koken |
Lessenrooster / inschrijven
Van zout naar zoet | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Genk | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 08:30 - 12:35 | 10 sep 2020 | 10 jun 2021 |
Maaseik | woensdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:15 - 22:20 | 16 sep 2020 | 09 jun 2021 |
Pelt | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:15 - 22:10 | 17 sep 2020 | 03 jun 2021 |
Tongeren | dinsdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:30 - 22:35 | 08 sep 2020 | 19 jan 2021 |