Bakken en koken

Je eigen brood, cake, taart en cupcakes bakken is ‘hot’. De laatste twee items kunnen versieren met ijs, suiker, marsepein of chocolade heeft al tot menig televisieprogramma en wedstrijd geleid. Dagelijks zie je tijdens deze kookshows mensen met het grootste gemak bakken en in menig boekenhandel ‘gooien ze je dood’ met de bijhorende kookboeken. Maar jouw resultaat komt vaak niet eens in de buurt van het product op het scherm! Vergeet de (verkoops)praatjes in de media en schrijf je in voor één van de praktische opleidingen ‘bakkerij’ van Qrios. Onze professionals begeleiden je in hoogsteigen persoon tot het makn van het lekkerste brood, de meest schitterende afgewerkte taart, gebakjes, pralines, ... Dit niet alleen voor de huiselijke sfeer, maar ook met het oog op een nieuwe carrière.

Bakken en koken

Hip en gezond gebak

Tegenwoordig zijn we allemaal in de ban van ‘healthy and superfoods’. Daarom gaat Qrios in de cursus ‘Hip en gezond gebak’ op zoek naar alternatieve samenstellingen voor gebak. Je leert hier onder meer brood, snacks, taarten en hapjes bereiden met an...
Lees meer

No cake, no party

Droom jij er ook van om je eigen taarten mooi te kunnen decoreren? In deze cursus maak je telkens per thema (halloween, sinterklaas, Kerst, valentijn, Pasen, huwelijk, communie, doopfeest,…) een cake of taart en deze leer je decoreren met chocolade, ...
Lees meer

Van zout naar zoet

Het bakken staat centraal. We gaan onze baktechnieken niet enkel uitbreiden in zoet gebak, maar ook in heerlijk hartig, zout gebak. Hiervoor gaan we ook aan de slag met het leren van bepaalde kooktechnieken. Maak kennis met de zoete donut of donutsa...
Lees meer

Wereldgebak

In deze module zetten we een stapje in de wereld. We beperken ons niet meer tot Belgische recepten maar gaan naar het buitenland. Duitsland, Turkije, Portugal, Rusland, Oostenrijk, Tsjechië, het Midden-Oosten, …...
Lees meer
-->