Overzicht modules

Initiatie buitenlandse keuken

Heb je reeds een certificaat van hulpkok en wil je je verder specialiseren in specifieke specialiteiten per land of per continent, dan is deze cursus een aanrader. In de vervolgmodule ‘culinaire wereldreis 2’ kan je je daarna nog verder specialiseren...
Lees meer

Trendy koken

Heb je reeds een deelcertificaat van visgerechten, vleesgerechten en streekgerechten en wil je je verder specialiseren in trendy koken en nieuwe trends op culinair vlak, dan is deze cursus een aanrader. Zowel de trendy aanpak van het bereiden als van...
Lees meer

Wildbereidingen

Heb je reeds een diploma of certificaat van KOK en wil je je verder specialiseren in wild en in verschillende wildbereidingen, dan is deze cursus een aanrader. Wild en wildbereidingen vormen de rode draad in deze cursus. Bij deze bereidingen leer je ...
Lees meer

Hoteldesserten

Je leert verfijnde nagerechten, warme keukendesserten en ijsdesserten maken...
Lees meer
-->