Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vlees die gangbaar zijn in een restaurant.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het zelfstandig leren werken;
  • het uitvoeren van bereidingen met vlees, gevogelte en wild;
  • het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vlees, gevogelte en wild;
  • het bereiden van soepen op basis van vlees, gevogelte en wild.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Dagschotels met vis
  • Nagerechten

Lessenrooster / inschrijven

Vleesgerechten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Leuvendonderdag Toon lesmomenten 18:00 - 21:56 10 sep 2020 21 jan 2021inschrijven
1810-64