Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vis, schaal- en schelpdieren die gangbaar zijn in een restaurant.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het zelfstandig leren werken;
- het uitvoeren van bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren;
- het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren;
- het bereiden van soepen op basis van vis, schaal- en schelpdieren.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboeken en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:
|
Opmerking |
|
Lessenrooster / inschrijven
Visgerechten | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Leuven | dinsdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 08 sep 2020 | 19 jan 2021 | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 03 feb 2021 | 17 jun 2021 |