Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vis, schaal- en schelpdieren die gangbaar zijn in een restaurant.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het zelfstandig leren werken;
  • het uitvoeren van bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren;
  • het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren;
  • het bereiden van soepen op basis van vis, schaal- en schelpdieren.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Dagschotels met vis
  • Nagerechten

Lessenrooster / inschrijven

Visgerechten   Inschrijven Lesuren Start Einde
Leuvendinsdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 08 sep 2020 19 jan 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 03 feb 2021 17 jun 2021
1809-63