Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met streekgerechten die gangbaar zijn in een restaurant.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het zelfstandig leren werken;
  • het uitvoeren van bereidingen met binnen- en buitenlandse streekgerechten;
  • het uitvoeren van bereidingen met binnen- en buitenlandse streekproducten.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Dagschotels met vis
  • Nagerechten

Lessenrooster / inschrijven

Streekgerechten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 10 sep 2020 12 jan 2021inschrijven
Leuvendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 21:56 08 sep 2020 19 jan 2021inschrijven
1811-65