Je leert nagerechten maken.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het uitvoeren van basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak;
  • het toepassen van decoratietechnieken en dresseertechnieken.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Nagerechten   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 04 jan 2021 17 jun 2021
Leuvenmaandag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 07 sep 2020 18 jan 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 10 sep 2020 21 jan 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 04 feb 2021 17 jun 2021
1808-62