Je leert de basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leer je hoe je je meerdere in de keuken kunt helpen bij het voorbereiden en bereiden van gerechten.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van koude basissauzen;
  • het bereiden van koude basissoepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Koude keuken   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 25 jan 2021 17 jun 2021
Leuvendinsdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 02 feb 2021 15 jun 2021
 dinsdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 08 sep 2020 19 jan 2021
 woensdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 03 feb 2021 16 jun 2021
1805-59