Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten en fruit;
  • het voorbereiden van vlees en gevogelte;
  • het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte;
  • het versnijden en schikken na de bereiding;
  • het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte;
  • het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Basis keuken
  • Initiatie warme Keuken
  • Koude keuken

Lessenrooster / inschrijven

Dagschotels met vlees en gevogelte   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 09 sep 2020 19 jan 2021
Leuvenmaandag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 07 sep 2020 18 jan 2021
 maandag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 01 feb 2021 14 jun 2021
1806-60