Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het voorbereiden van groenten en fruit;
- het voorbereiden van vlees en gevogelte;
- het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte;
- het versnijden en schikken na de bereiding;
- het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte;
- het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboeken en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:
|
Opmerking |
|
Lessenrooster / inschrijven
Dagschotels met vlees en gevogelte | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 09 sep 2020 | 19 jan 2021 | |
Leuven | maandag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 07 sep 2020 | 18 jan 2021 | maandag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 01 feb 2021 | 14 jun 2021 |