Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten en fruit;
  • het voorbereiden van vis;
  • het uitvoeren van bereidingen met vis;
  • het versnijden en schikken na de bereiding;
  • het bereiden van begeleidende sauzen voor vis;
  • het bereiden van soepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Basis keuken
  • Initiatie warme Keuken
  • Koude keuken

Lessenrooster / inschrijven

Dagschotels met vis   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 27 jan 2021 17 jun 2021
Leuvenwoensdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 03 feb 2021 16 jun 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 10 sep 2020 21 jan 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 04 feb 2021 17 jun 2021
1807-61