Kok

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la carte’ te bereiden. Maar als leidinggevend chef, komt er natuurlijk meer bij kijken dan ‘roeren in de potten en pannen’. Je wordt bij Qrios tevens getraind in het aansturen van medewerkers en je krijgt zicht op de werking van de zaal. Helemaal klaar om deze uitdaging aan te gaan? Klik verder voor meer praktische informatie en schrijf je vandaag nog in!

Kok

Wil je de volledige opleiding volgen. Klik hier.

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la ...
Lees meer
-->