Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten die gangbaar zijn in een restaurant.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het zelfstandig leren werken;
- het toepassen van verschillende bereidingstechnieken op een breed gamma van gerechten;
- het werken aan de kaart in de keuken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboeken en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:
|
Opmerking |
|
Lessenrooster / inschrijven
Dienst aan de kaart/keuken | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 28 jan 2021 | 17 jun 2021 |
Leuven | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 17 sep 2020 | 10 jun 2021 | donderdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 10 sep 2020 | 03 jun 2021 |