Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten die gangbaar zijn in een restaurant.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het zelfstandig leren werken;
  • het toepassen van verschillende bereidingstechnieken op een breed gamma van gerechten;
  • het werken aan de kaart in de keuken.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Dagschotels met vis
  • Nagerechten

Lessenrooster / inschrijven

Dienst aan de kaart/keuken   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-staddonderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 28 jan 2021 17 jun 2021
Leuvendonderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 17 sep 2020 10 jun 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 10 sep 2020 03 jun 2021
1812-66