Keukenverantwoordelijke

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaalt verder de recepten en bereidingswijzen voor het overige keukenpersoneel, rekening houdend met het seizoensaanbod en de prijs van de producten. Ook erg belangrijk zijn de werkplanning en de taakverdeling die je maakt. ‘Groentjes’ die over de vloer komen, worden steevast naar jouw kennis en kunde doorverwezen. Het is dus belangrijk dat je weet wat het inhoudt om iemand op jouw beurt op te leiden en motiveren. Lijkt op een ‘mission impossible’? Niet met een voorafgaande cursus bij Qrios! 

Bij ons leer je tevens een inventaris maken en bijhouden, bestellingen plaatsen op basis van reservaties, kwaliteit controleren, mise-en-place en opdiening superviseren, ...

Keukenverantwoordelijke

Wil je de volledige opleiding volgen. Klik hier.

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaal...
Lees meer
-->