Overzicht modules

Start to cook

In deze module maken we eenvoudige gerechten. We leren je de basistechnieken aan die je nodig hebt om je verder te vervolmaken. Dit is de ideale startmodule wil je graag een certificaat of diploma van hulpkok of kok behalen.    ...
Lees meer

Basis keuken

Wil je proeven van de basis in de keuken om daarna verder te gaan met de opleiding? Onze leerkrachten gaan je begeleiden en je leren groenten snijden, kleine basisgerechten maken, basissauzen maken, enz… Ben je benieuwd naar meer, schrijf je dan snel...
Lees meer

Initiatie warme keuken

Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Basis zaal. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is deze module de ideale startmodule van een opleiding Hulpkok of Kok. Je leert de verschillende basis...
Lees meer

Koude keuken

Je leert de basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leer je hoe je je meerdere in de keuken kunt helpen bij het voorbereiden en bereiden van gerechten.    ...
Lees meer

Nagerechten

Je leert nagerechten maken.  ...
Lees meer

Dagschotels met vlees en gevogelte

Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.    ...
Lees meer

Dagschotels met vis

Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.  ...
Lees meer
-->