In deze module maken we eenvoudige gerechten. We leren je de basistechnieken aan die je nodig hebt om je verder te vervolmaken. Dit is de ideale startmodule wil je graag een certificaat of diploma van hulpkok of kok behalen.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme basissauzen;
  • het bereiden van warme basissoepen;
  • het bereiden van eenvoudige soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.

 In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

120 lestijden
€ 1,50 per lesuur exclusief handboeken en lesmateriaal

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Start to cook   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 04 jan 2021 28 jun 2021
 donderdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 10 sep 2020 25 mrt 2021
5665-39