Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Basis zaal. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is deze module de ideale startmodule van een opleiding Hulpkok of Kok. Je leert de verschillende basistechnieken en krijgt een zicht op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.
Inhoud
De nadruk ligt hoofdzakelijk op
- het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
- het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
- het bereiden van warme basissauzen;
- het bereiden van warme basissoepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboeken en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvrije module |
Opmerking |
|
Lessenrooster / inschrijven
Initiatie warme keuken | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Leuven | maandag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 01 feb 2021 | 14 jun 2021 | woensdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 03 feb 2021 | 16 jun 2021 | woensdag | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 21:56 | 09 sep 2020 | 20 jan 2021 |