Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Basis zaal. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is deze module de ideale startmodule van een opleiding Hulpkok of Kok. Je leert de verschillende basistechnieken en krijgt een zicht op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt hoofdzakelijk op

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme basissauzen;
  • het bereiden van warme basissoepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboeken en lesmateriaal

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Initiatie warme keuken   Inschrijven Lesuren Start Einde
Leuvenmaandag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 01 feb 2021 14 jun 2021
 woensdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 03 feb 2021 16 jun 2021
 woensdag Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 21:56 09 sep 2020 20 jan 2021
1777-31