Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Basis zaal. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is deze module de ideale startmodule van een opleiding Hulpkok of Kok. Je leert de verschillende basistechnieken en krijgt een zicht op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt hoofdzakelijk op

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme basissauzen;
  • het bereiden van warme basissoepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Initiatie warme keuken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 21:56 07 sep 2020 18 jan 2021inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 21:56 09 sep 2020 02 jun 2021inschrijven
1777-31