Overzicht modules

Restaurant- en serveertechnieken

Deze module omvat het aanleren van technieken bij het ontvangen en bedienen van gasten....
Lees meer

Zaalvoorbereiding en bediening van gasten

Je leert technieken die nodig zijn bij het opmaken van bestellingen, het bedienen van gasten en het voorbereiden van zaalversnijdingen en -bereidingen.  ...
Lees meer

Zaalversnijdingen en -bereidingen

Je leert technieken die nodig zijn bij het bedienen van gasten en het voorbereiden van zaalversnijdingen en -bereidingen.  ...
Lees meer

Drankenkennis, bar en cocktails

Je leert in een restaurant of bij banketten verschillende dranken serveren.  ...
Lees meer

Stage zaal

Wil je na een opleiding van hulpkelner of kelner je vakkennis nog wat aanscherpen onder begeleiding van een stagebegeleider en stagementor, dan kan je in een restaurant of brasserie naar keuze een stage in de bediening volgen van 160 lestijden....
Lees meer

Basis zaal

Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Initiatie warme keuken. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is het ook belangrijk dat je als (hulp)kok op een correcte manier een tafel kan opdekken e...
Lees meer
-->