Je leert verfijnde nagerechten, warme keukendesserten en ijsdesserten maken

Inhoud

De nadruk ligt op:
  • het toepassen van bereidingswijzen
  • het bereiden van garnituren
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lesuren
De cursist heeft de basiscompetenties bereikt van de module “Nagerechten”
Cursisten die werken onder het paritair comité 302 (Horeca) kunnen 50% van hun inschrijvingsgeld terugkrijgen indien ze geslaagd zijn voor een module. Meer info via de FAQ.

Lessenrooster / inschrijven

Hoteldesserten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 30 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 13 jan 2020 18 mei 2020inschrijven
2018-78