Je leert verfijnde nagerechten, warme keukendesserten en ijsdesserten maken

Inhoud

De nadruk ligt op:
  • het toepassen van bereidingswijzen
  • het bereiden van garnituren
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lesuren
De cursist heeft de basiscompetenties bereikt van de module “Nagerechten”
  • Cursisten die werken onder het paritair comité 302 (Horeca) kunnen 50% van hun inschrijvingsgeld terugkrijgen indien ze geslaagd zijn voor een module. Meer info via de FAQ.
  • Premie Horeca Forma (voor werknemers in PC302)

Lessenrooster / inschrijven

Hoteldesserten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 13 jan 2020 18 mei 2020inschrijven
2018-78