Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la carte’ te bereiden. Maar als leidinggevend chef, komt er natuurlijk meer bij kijken dan ‘roeren in de potten en pannen’. Je wordt bij Qrios tevens getraind in het aansturen van medewerkers en je krijgt zicht op de werking van de zaal. Helemaal klaar om deze uitdaging aan te gaan? Klik verder voor meer praktische informatie en schrijf je vandaag nog in!

Inhoud

De beroepsopleiding "Kok" bestaat uit volgende modules:

  • Basis keuken: 40 lesuren (1)
  • Initiatie warme keuken: 80 lesuren (1)
  • Koude keuken: 80 lesuren (1)
  • Nagerechten: 80 lesuren (1)                                                                            
  • Dagschotels met vlees en gevogelesurene 80 lesuren (2)
  • Dagschotels met vis 80 lesuren (2)
  • Visgerechten: 80 lesuren (3)
  • Vleesgerechten: 80 lesuren (3) 
  • Streekgerechten: 80 lesuren (3)
  • Dienst aan de kaart keuken: 80 lesuren (4)            
  • Basis zaal: 40 lesuren (1)                                                
  • Onthaal en omgang met gasten: 40 lesuren (1)  
  • Interactie zaal/keuken: 40 lesuren (1)
  • stage keuken: 160 lesuren (5) 

 

 

 

Praktisch

880 lesuren. Via het modeltraject kan je je certificaat in 2 jaar behalen.

(1) instapvrije module  

(2) Je beschikt over het deelcertificaat van de modules ‘Basis keuken, ‘Initiatie warme keuken’en ‘Koude keuken’ of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

(3) Je beschikt over het certificaat van de opleiding Hulpkelner of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

(4) Je beschikt over het deelcertificaat van de modules ‘Visgerechten, ‘Vleesgerechten’ en ‘streekgerechten’ of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

(5) Je beschikt over het certificaat van de opleiding Hulpkok of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

 

 

Lessenrooster / inschrijven

Kok   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 13:15 - 15:45 02 sep 2019 18 jun 2020inschrijven
5652-26