Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten en fruit;
  • het voorbereiden van vlees en gevogelte;
  • het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte;
  • het versnijden en schikken na de bereiding;
  • het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte;
  • het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Basis keuken
  • Initiatie warme Keuken
  • Koude keuken

Lessenrooster / inschrijven

Dagschotels met vlees en gevogelte   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 09:00 - 13:05 02 sep 2019 07 jan 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 20 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2019 07 jan 2020inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 13 jan 2020 18 mei 2020inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 02 sep 2019 06 jan 2020inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 04 sep 2019 08 jan 2020inschrijven
1806-60