Kok

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la carte’ te bereiden. Maar als leidinggevend chef, komt er natuurlijk meer bij kijken dan ‘roeren in de potten en pannen’. Je wordt bij Qrios tevens getraind in het aansturen van medewerkers en je krijgt zicht op de werking van de zaal. Helemaal klaar om deze uitdaging aan te gaan? Klik verder voor meer praktische informatie en schrijf je vandaag nog in!

Kok

Kok

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la ...
Lees meer

Restaurant- en serveertechnieken

Deze module omvat het aanleren van technieken bij het ontvangen en bedienen van gasten....
Lees meer

Start to cook

In deze module maken we eenvoudige gerechten. We leren je de basistechnieken aan die je nodig hebt om je verder te vervolmaken. Dit is de ideale startmodule wil je graag een certificaat of diploma van hulpkok of kok behalen.    ...
Lees meer

Koude keuken

Je leert de basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leer je hoe je je meerdere in de keuken kunt helpen bij het voorbereiden en bereiden van gerechten.    ...
Lees meer

Dagschotels met vlees en gevogelte

Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.    ...
Lees meer

Dagschotels met vis

Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.  ...
Lees meer

Nagerechten

Je leert nagerechten maken.  ...
Lees meer

Visgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vis, schaal- en schelpdieren die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Vleesgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vlees die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Streekgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met streekgerechten die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Dienst aan de kaart/keuken

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Basis zaal

Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Initiatie warme keuken. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is het ook belangrijk dat je als (hulp)kok op een correcte manier een tafel kan dekken en ...
Lees meer

Stage keuken

Wil je na een opleiding van hulpkok of kok  je vakkennis nog wat aanscherpen onder begeleiding van een stagebegeleider en stagementor, dan kan je in een restaurant of brasserie naar keuze een stage in de keuken volgen van 160 lestijden.  ...
Lees meer