Keukenverantwoordelijke

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaalt verder de recepten en bereidingswijzen voor het overige keukenpersoneel, rekening houdend met het seizoensaanbod en de prijs van de producten. Ook erg belangrijk zijn de werkplanning en de taakverdeling die je maakt. ‘Groentjes’ die over de vloer komen, worden steevast naar jouw kennis en kunde doorverwezen. Het is dus belangrijk dat je weet wat het inhoudt om iemand op jouw beurt op te leiden en motiveren. Lijkt op een ‘mission impossible’? Niet met een voorafgaande cursus bij Qrios! 

Bij ons leer je tevens een inventaris maken en bijhouden, bestellingen plaatsen op basis van reservaties, kwaliteit controleren, mise-en-place en opdiening superviseren, ...

Keukenverantwoordelijke

Keukenverantwoordelijke

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaal...
Lees meer

Start to cook

In deze module maken we eenvoudige gerechten. We leren je de basistechnieken aan die je nodig hebt om je verder te vervolmaken. Dit is de ideale startmodule wil je graag een certificaat of diploma van hulpkok of kok behalen.    ...
Lees meer

Koude keuken

Je leert de basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leer je hoe je je meerdere in de keuken kunt helpen bij het voorbereiden en bereiden van gerechten.    ...
Lees meer

Dagschotels met vlees en gevogelte

Je leert diverse bereidingen maken met vlees en gevogelte.    ...
Lees meer

Dagschotels met vis

Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.  ...
Lees meer

Nagerechten

Je leert nagerechten maken.  ...
Lees meer

Visgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vis, schaal- en schelpdieren die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Vleesgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met vlees die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Streekgerechten

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten met streekgerechten die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Beheer en organisatie

In deze module wordt veiligheid en hygiëne uitvoerig behandeld. Het is een theoretische module.  ...
Lees meer

Dienst aan de kaart/keuken

Je krijgt een uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten die gangbaar zijn in een restaurant.  ...
Lees meer

Basis zaal

Deze module wordt gecombineerd met de modules Basis keuken en Initiatie warme keuken. Wil je met een certificaat of diploma graag in de horeca aan de slag, dan is het ook belangrijk dat je als (hulp)kok op een correcte manier een tafel kan dekken en ...
Lees meer

Restaurant- en serveertechnieken

Deze module omvat het aanleren van technieken bij het ontvangen en bedienen van gasten....
Lees meer

Stage keuken

Wil je na een opleiding van hulpkok of kok  je vakkennis nog wat aanscherpen onder begeleiding van een stagebegeleider en stagementor, dan kan je in een restaurant of brasserie naar keuze een stage in de keuken volgen van 160 lestijden.  ...
Lees meer