In deze module maken we eenvoudige gerechten. We leren je de basistechnieken aan die je nodig hebt om je verder te vervolmaken. Dit is de ideale startmodule wil je graag een certificaat of diploma van hulpkok of kok behalen.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme basissauzen;
  • het bereiden van warme basissoepen;
  • het bereiden van eenvoudige soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.

 In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

120 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Start to cook   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stadmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 02 sep 2019 16 mrt 2020inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2019 17 mrt 2020inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2019 18 mrt 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 19 mrt 2020inschrijven
 vrijdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2019 27 mrt 2020inschrijven
5665-39