Je leert nagerechten maken.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het uitvoeren van basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak;
  • het toepassen van decoratietechnieken en dresseertechnieken.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Nagerechten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 20 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2019 08 jan 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 02 sep 2019 06 jan 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 16 jan 2020 21 mei 2020inschrijven
1808-62