Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten en fruit;
  • het voorbereiden van vis;
  • het uitvoeren van bereidingen met vis;
  • het versnijden en schikken na de bereiding;
  • het bereiden van begeleidende sauzen voor vis;
  • het bereiden van soepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:

  • Basis keuken
  • Initiatie warme Keuken
  • Koude keuken

Lessenrooster / inschrijven

Dagschotels met vis   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
Leuvenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 02 sep 2019 06 jan 2020inschrijven
1807-61