Je leert diverse bereidingen maken met allerlei soorten vis.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het voorbereiden van groenten en fruit;
- het voorbereiden van vis;
- het uitvoeren van bereidingen met vis;
- het versnijden en schikken na de bereiding;
- het bereiden van begeleidende sauzen voor vis;
- het bereiden van soepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld |
|
Instapvoorwaarden | De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:
|
Opmerking |
|
Lessenrooster / inschrijven
Dagschotels met vis | Lesuren | Start | Einde | Inschrijven | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
|
18:00 - 22:05 | 21 jan 2020 | 18 jun 2020 | inschrijven | |
Leuven | woensdag | Toon lesmomenten
|
18:00 - 22:10 | 15 jan 2020 | 20 mei 2020 | inschrijven |