Je leert de basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leer je hoe je je meerdere in de keuken kunt helpen bij het voorbereiden en bereiden van gerechten.

 

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte;
  • het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van koude basissauzen;
  • het bereiden van koude basissoepen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Koude keuken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 02 sep 2019 07 jan 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 29 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
Leuvendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 03 sep 2019 07 jan 2020inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 14 jan 2020 19 mei 2020inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 04 sep 2019 08 jan 2020inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:10 15 jan 2020 20 mei 2020inschrijven
1805-59