Je leert afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren en verpakken, klanten informeren en producten verkopen. Bakkerij- en aanverwante producten zijn producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-, marsepein- en ijsproducten.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het uitstallen van (banket)bakkerij- en aanverwante producten in de etalage of de toonbank;
  • het bewaren en verpakken van (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
  • het informeren van de klanten over (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
  • het verkopen van de (banket)bakkerij- en aanverwante producten.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

40 lestijden

De cursist beschikt over deelcertificaten van een aantal modules uit het studiegebied VOEDING, cluster bakkerijopleidingen, met een gezamenlijke duur van minstens 160 Lt.

Lessenrooster / inschrijven

1790-44